OBAVIJEST O PROVOĐENJU RAZGOVORA S KANDIDATIMA ZA POPUNU SLOBODNIH RADNIH MJESTA POLICIJSKIH SLUŽBENIKA

Photo PU_BB/slike vijesti/auto_policija06.jpg

OBAVIJEST O PROVOĐENJU RAZGOVORA S KANDIDATIMA ZA POPUNU SLOBODNIH RADNIH MJESTA POLICIJSKIH SLUŽBENIKA

Foto:ilustracija

    Vezano za popis slobodnih radnih mjesta objavljen dana 17. veljače 2014. godine, Povjerenstvo za odabir kandidata za premještaj izvješćuje da će se razgovori s kandidatima koji su podnijeli zamolbe za popunu slobodnih radnih mjesta u Policijskoj upravi bjelovarsko-bilogorskoj održati:

* dana 19. i 20. svibnja 2014. godine (ponedjeljak i utorak) u sjedištu Policijske uprave bjelovarsko-bilogorske, Vlahe Paljetka 2, Bjelovar (velika sala u prizemlju) – RAZGOVOR SA SVIM KANDIDATIMA IZUZEV ZAPOSLENIKA PU DUBROVAČKO-NERETVANSKE i

* dana 20. svibnja 2014. godine (utorak) u sjedištu Policijske uprave dubrovačko-neretvanske, Dr. Ante Starčevića 13, Dubrovnik (velika sala) – RAZGOVOR S KANDIDATIMA – ZAPOSLENICIMA PU DUBROVAČKO-NERETVANSKE PUTEM VIDEO-VEZE,

a o točnom vremenu svaki kandidat biti će obaviješten putem telefona.

    Povjerenstvo će u razgovoru s kandidatima utvrditi dosadašnje radno iskustvo, motivaciju i usmjerenost na postignuće, socijalne vještine i interpersonalne odnose, komunikacijske vještine i osobnu prezentaciju te obrazovanje.

    Smatrat će se da je kandidat zadovoljio na razgovoru ako je dobio najmanje 5 bodova.

    Kandidati su obvezni pri dolasku na razgovor kod sebe imati osobni identifikacijski dokument sa fotografijom.

    Molimo kandidate pozvane na razgovor da se pridržavaju dodijeljenog termina.

    NAPOMENA: Kandidati koji su podnijeli zamolbe samo za radna mjesta u Interventnoj jedinici policije nemaju pravo pristupiti razgovoru ukoliko ne zadovolje na provjeri motoričkih sposobnosti.