Priopćenje: nogometna utakmica HNK Hajduk-GNK Dinamo

Uoči nogometne utakmice 7. kola Prve HNL između HNK Hajduk i GNK Dinamo, koja će se odigrati dana 10. rujna 2011. s početkom u 20.00 sati na stadionu „Poljud“ u Splitu, nogometna utakmica procijenjena je utakmicom visokog rizika. 

Uoči nogometne utakmice 7. kola Prve HNL između HNK Hajduk i GNK Dinamo, koja će se odigrati dana 10. rujna 2011. s početkom u 20.00 sati na stadionu „Poljud“ u Splitu, nogometna utakmica procijenjena je utakmicom visokog rizika. Navedena procjena rizika donesena je zbog prisutnosti pojačanih tenzija između navijačkih skupina ovih dvaju klubova.

Iz navedenih razloga navijačima koji neće posjedovati ulaznice za navedenu utakmicu neće biti dozvoljen dolazak na prostor stadiona „Poljud“. Slijedom navedenog policija će u svrhu održavanja povoljnog stanja javnog reda i mira dosljedno provoditi svoje ovlasti iz Zakona o sprečavanju nereda na športskim natjecanjima i Zakona o policijskim poslovima i ovlastima.

Pozivamo sve navijače na maksimalnu suradnju s policijskim službenicima kako bi ovaj događaj prošao u sportskom duhu, bez incidenata i nasilja.  



Pisane vijesti