U prometu smrtno stradao motociklist

Jučer, 12. rujna, u 19.40 sati, na državnoj cesti D-55 (Vukovar-Vinkovci), na izlazu iz Bršadina, dogodila se prometna nesreća u kojoj je 20-godišnji Nuštarčanin, vozač motocikla, smrtno stradao.

 Foto: PU vukovarsko-srijemska

Jučer, 12. rujna, u 19.40 sati, na državnoj cesti D-55 (Vukovar-Vinkovci), na izlazu iz Bršadina, dogodila se prometna nesreća u kojoj je 20-godišnji Nuštarčanin smrtno stradao.

70-godišnji muškarac iz Bršadina, upravljao je neregistriranim i neosvijetljenim traktorom marke „IMT 539“ kojem je bila pridodana prerađena zaprežna prikolica, državnom cestom D-55 iz smjera Bršadina u pravcu Nuštra, gdje je dolaskom na mjesto prometne nesreće započeo radnju skretanja na nekategorizirani put ( leniju ) s lijeve strane. U tom trenutku, upravljajući motociklom marke „Kawasaky Z-750“, vinkovačkih registarskih oznaka, istim smjerom, 20-godišnji Nuštarčanin, sustigao je traktor s prikolicom te je motociklom udario u zadnji dio prerađene zaprežne prikolice uslijed čega je izgubio nadzor nad motociklom, pao na zemljanu bankinu, od kojih ozljeda je preminuo na mjestu prometne nesreće.

U vrijeme nesreće, 70-godišnjak, je upravljao skupom vozila u trijeznom stanju, a motociklist je koristio zaštitnu kacigu.

O prometnoj nesreći posebnim izvješćem izvješteno je Županijsko državno odvjetništvo u Vukovaru.



Pisane vijesti