U Dubrovniku otkriveni supružnici dileri

Tijekom provođenja kriminalističkog istraživanja, koje je započelo u kolovozu 2011.godine, policijski službenici PU dubrovačko-neretvanskesu utvrdili postojanje osnovane sumnje da su supružnici, u dobi od 26 i 30 godina, počinili kaznena djela nezakonitog posjedovanja i preprodaje opojne droge. 

Tijekom provođenja kriminalističkog istraživanja, koje je započelo u kolovozu 2011.godine, policijski službenici PU dubrovačko-neretvanskesu utvrdili postojanje osnovane sumnje da su supružnici, u dobi od 26 i 29godina, počinili kaznena djela nezakonitog posjedovanja i preprodaje opojne droge.

Tijekom krim. istraživanja, na trajektnom pristaništu u Prapratnom zatečen je 25-godišnjak kod kojeg je proneđeno 5 gr amfetamina, plastična cjevčica s tragovima amfetamina i jedna doza LSD-a, a u ulici Stjepana Cvijića je zatečen 30-godišnjak s 2 gr amfetamina. Utvrđeno je da su im pronađenu drogu drogu prodali  naprijed navedeni supružnici.

Izvršenom pretragom stana u Dubrovniku, korisnika supružnika u dobi od 26 i 29 godina, pronađena je pvc vrećica sa 420 gr amfetamina, 2 gr marihuane,  dvije mrvilice s tragovima marihuane, dvije digitalne vage, 24 000 kuna i više sim kartica različitih operatera. Takođe je utvrđeno da je 29-godišnjak navedenu drogu nabavljao na području Bosne i Hercegovine. Vrijednost zaplijenjene droge u uličnoj prodaji procjenjuje se na iznos od oko 63 000 kn.

Zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio kaznena djela zlouporabe opojnih droga osumnjičeni 29-godišnjak je jučer, 18.rujna, u 22 sata, predan pritvorskom nadzorniku, dok su protiv njegove supruge, 26-godišnjakinje i dvoje kupaca u dobi od 25 i 30 godina, podnesene odgovarajuće kaznene prijave redovnim putem.



Pisane vijesti