Trpinja: 46-godišnjak smrtno stradao u prometu

Jutros, 24. rujna, u 6.40 sati, na državnoj cesti D-2, ( Vukovar – Osijek ), 400 metara nakon izlaska iz mjesta Trpinja u pravcu Klise dogodila se prometna nesreća u kojoj su sudjelovala tri osobna automobila a jedna osoba je smrtno stradala.

 Foto: PU vukovarsko-srijemska

Jutros, 24. rujna, u 6.40 sati, na državnoj cesti D-2, ( Vukovar – Osijek ), 400 metara nakon izlaska iz mjesta Trpinja u pravcu Klise dogodila se prometna nesreća u kojoj su sudjelovala tri osobna automobila vukovarskih registarskih oznaka. U prometnoj nesreći jedna osoba je smrtno stradala, dok su dvije osobe zadobile lakše tjelesne ozlijede.

25-godišnji Vukovarac, upravljao je osobnim automobilom marke „Opel Omega“, vukovarskih registarskih oznaka iz smjera Klise u pravcu Trpinje. Dolaskom u neposrednu blizinu mjesta prometne nesreće, djelomično je automobilom prešao preko bijele linije, te je vozilom udario u osobni automobil marke „Audi A-4“, vukovarskih registarskih oznaka, kojim je upravljao 46-godišnji Vukovarac, krećući se u suprotnom smjeru. Uslijed udara, osobni automobil, marke „Audi A-4“ se zarotirao na desni prometni trak, gledano u pravcu Klice, gdje se frontalno sudario s nadolazećim osobnim automobilom marke “Opel Omega“, vukovarskih registarskih oznaka, koji se kretao iz pravca Klise, a kojim je upravljala 46-godišnja žena iz Vere.

U prometnoj nesreći smrtno je stradao  46-godišnji vozač osobnog automobila marke „Audi A-4“, dok su 46-godišnja vozačica osobnog automobila „Opel Omega“ i 14-godišnja putnica u istom vozilu, obje iz Vere zadobile lake tjelesne ozlijede.

25-godišnji Vukovarac, kazneno je prijavljen Županijskom državnom odvjetništvu u Vukovaru, zbog počinjenog kaznenog djela Izazivanje prometne nesreće.



Pisane vijesti