Prometna nesreća sa smrtnom posljedicom na autocesti A3

Jučer, 1. studenog oko 17,10 sati na autocesti A3, kod Dugog Sela, dogodila se prometna nesreća kada je 39-godišnjakupravljao VW passatom, splitskih registracijskih oznaka lijevom prometnom trakom autoceste u smjeru zapada. Dolaskom do 44. km zbog ne držanja potrebnog razmaka, prednjim dijelom vw passata naletio je na stražnji dio toyote avensis, osječkih registracijskih oznaka, kojom je u istom smjeru upravljao 36-godišnjak. U nesreći teško je ozlijeđeno šestomjesečno dijete iz passata, koje je u KBC Zagreb preminulo.

Zbog nesreće od 17,10 do 19,40 sati lijevom prometnom trakom sjevernog kolnika autoceste A3 u smjeru zapada bio je obustavljen promet.




 

 

Foto: Ilustracija

Jučer, 1. studenog oko 17,10 sati na autocesti A3, kod Dugog Sela, dogodila se prometna nesreća kada je 39-godišnjak upravljao VW passatom, splitskih registracijskih oznaka lijevom prometnom trakom autoceste u smjeru zapada. Dolaskom do 44. km  zbog ne držanja potrebnog razmaka, prednjim dijelom vw passata naletio je na stražnji dio toyote avensis, osječkih registracijskih  oznaka, kojom je u istom smjeru upravljao 36-godišnjak. U nesreći teško je ozlijeđeno šestomjesečno dijete iz passata, koje je u KBC Zagreb preminulo.

Zbog nesreće od 17,10 do 19,40 sati lijevom prometnom trakom sjevernog kolnika autoceste A3 u smjeru zapada bio je obustavljen promet.

 



Pisane vijesti