Parni Valjak podržao projekt PU koprivničko-križevačke

Band je pružio podršku i uputio publici poruku prigodnog sadržaja, usmjerenu ka djeci i mladima, kako bi svoje probleme i razmirice rješavali mirnim putem, te da njeguju pozitivne vrijednosti, druženje i toleranciju. 

Foto: Pu koprivničko-križevačka 

U nedjelju 6. studenog, Policijska uprava koprivničko-križevačka, ostvarila je, u sklopu aktualnog, samostalnog projekta „NISI SAM“ - sprječavanje vršnjačkog nasilja, suradnju sa Gradom, te tako povodom obilježavanja dana grada Koprivnice i sa rock bandom „Parni ValjaK“.

Band je pružio podršku i uputio publici poruku prigodnog sadržaja, usmjerenu ka djeci i mladima, kako bi svoje probleme i razmirice rješavali mirnim putem, te da njeguju pozitivne vrijednosti, druženje i toleranciju.

Prilikom izvođenja pjesme „Sanjati“, na video zidu prikazan je promo-video uradak koji prati projekt, te se odnosi na sprječavanje vršnjačkog nasilja, njegovo prijavljivanje, te nasilje putem modernih elektroničkih tehnologija - cyberbullying, sa jasnom porukom kako nasilje treba prijaiti i kome, te kako ga se ni u kojem obliku ne snije tolerirati. 

Policijski službenici Ureda načelnika i Odjela kriminalističke policije PU koprivničko-križevačke, nositelji projektnih aktivnosti proveli su u razgovoru sa članovima banda ugodne trenutke, te ističu zadovoljstvo podrškom i senzibilitetom javnih osoba koje podržavaju projekte kao što je ovaj. 



Pisane vijesti