"Nasmiješeno sunce" policajki Silviji Gulan

U akciji „Nasmiješeno sunce", koju devetu godinu za redom provodi Grad Zadar u suradnji s HKG- Županijskom komorom Zadar, Obrtničkom komorom Zadarske županije, Turističkom zajednicom Zadarske županije, Turističkom zajednicom Grada Zadra i Udruženjem obrtnika Zadar i ove godine uručena su priznanja najuspješnijim i najzaslužnijima u ostvarenju ovogodišnje turističke sezone.

 

Foto: PU zadarska

U akciji „Nasmiješeno sunce", koju devetu godinu za redom provodi Grad Zadar u suradnji s HKG- Županijskom komorom Zadar, Obrtničkom komorom Zadarske županije, Turističkom zajednicom Zadarske županije, Turističkom zajednicom Grada Zadra i Udruženjem obrtnika Zadar i ove godine uručena su priznanja najuspješnijim i najzaslužnijima u ostvarenju ovogodišnje turističke sezone.

Zadarski gradonačelnik Zvonimir Vrančić podijelio je 18 priznanja najuspješnijima i najzaslužnijima u ostvarenju ovogodišnje turističke sezone te tom prilikom podsjetio kako se akcija „Nasmiješeno sunce" provodi zbog dodatnog motiviranja za pružanje što kvalitetnijih usluga, za poticanje međusobne konkurencije u uređenju objekata i razine usluge što u konačnici doprinosi prezentiranju Zadra na način dostojanstven njegove tradicije, povijesnog i kulturnog značaje te zahtjeva suvremenog doba.

Svečana dodjela priznanja održana je u subotu, 19. studenog, u Gradskoj loži s početkom u 10 sati.  U kategoriji – najbolji policajac priznanje je dodijeljeno Silviji Gulan – policijskoj službenici  Postaje prometne policije PU zadarske.

Silvija je kazala kako joj je ova nagrada iznimno važno priznanje jer daje značaj poslu koji radi i kako će joj biti dodatni poticaj u daljnjem radu.



Pisane vijesti