Smrtno stradao mladić

Noćas oko 1,40 sati na otoku Krku, na cesti između mjesta Bogovići i Sv. Anton došlo je do prometne nesreće u kojoj je smrtno stradao 19-godišnjak sa šireg područja Dugog Sela. U prometnoj nesreći sudjelovalo osobno vozilo Opel corsa, riječkih registarskih oznaka kojim je upravljao 28-godišnji vozač.

Foto: Ilustracija

Noćas oko 1,40 sati na otoku Krku, na cesti između mjesta Bogovići i Sv. Anton došlo je do prometne nesreće u kojoj je smrtno stradao 19-godišnjak sa šireg područja Dugog Sela. U prometnoj nesreći sudjelovalo osobno vozilo Opel corsa, riječkih registarskih oznaka kojim je upravljao 28-godišnji vozač. U vozilu se nalazilo troje putnika, starosti 19, 24 i 28 godina.

Očevidom krčke policije je utvrđeno kako je vozač uslijed neprilagođene brzine uvjetima i stanju kolnika u zavoju izgubio kontrolu nad vozilom, udario u kameno-zemljanu uzvisinu pored kolnika nakon čega se vozilo prevrnulo na krov te dijelom udarilo u suhozid.

Vozač i putnici iz vozila su prevezeni na KBC Sušak, gdje je od zadobivenih ozljeda 19-godišnji putnik nažalost preminuo.



Pisane vijesti