Za Sv. Nikolu postrojavanje brodova i slatkiši djeci

Tom prilikom su načelnik šibenske Policijske uprave Ivica Kostanić i njegov zamjenik Sandro Santini izvršili smotru policijskih plovila i njihovih posada. Načelnik Kostanić je pohvalio policijske službenike za dosadašnje izuzetne rezultate u pružanju pomoći i spašavanju ljudskih života na moru. 

 
Foto: PU šibensko-kninska
 
U Policijskoj upravi šibensko-kninskoj danas je održano tradicionalno postrojavanje brodova Postaje pomorske policije, broda Svetog Jakova i broda P-323 te je na taj način obilježen blagdan Svetog Nikole.
 
Tom prilikom su načelnik šibenske Policijske uprave Ivica Kostanić i njegov zamjenik Sandro Santini izvršili smotru policijskih plovila i njihovih posada.
 
Načelnik Kostanić je pohvalio policijske službenike za dosadašnje izuzetne rezultate u pružanju pomoći i spašavanju ljudskih života na moru.
 
Obzirom da je Sveti Nikola zaštitnik i djece, za njih je organizirano razgledavanje policijskih plovila, a pri čemu su počašćeni i slatkišima.
 
Nakon smotre policijska plovila su se priključila brodovima Lučke kapetanije Šibenik prilikom polaganja vijenaca u more. 


Pisane vijesti