U vezi novog Zakona o strancima održan sastanak službenika Policijske uprave splitsko-dalmatinske i poslodavaca

U četvrtak, 26.siječnja 2012. u hotelu «Park» u Splitu, službenici Policijske uprave splitsko-dalmatinske održali su sastanak u vezi novog Zakona o strancima za Regionalni ured Hrvatske udruge poslodavaca u Splitu.

 

U četvrtak, 26.siječnja 2012. u hotelu «Park» u Splitu, službenici Policijske uprave splitsko-dalmatinske održali su sastanak u vezi novog Zakona o strancima za Regionalni ured Hrvatske udruge poslodavaca u Splitu. U uvodnoj riječi predsjednik Regionalnog ureda, gospodin Hrvoje Marušić, naglasio je da je ovo pravi način suradnje poslodavaca i tijela uprave, te izrazio želju da se suradnja nastavi i dalje.

            Veliki broj zainteresiranih predstavnika poslodavaca splitske, šibenske, zadarske i dubrovačke regije s pažnjom su pratili izlaganja načelnice Sektora upravnih i inspekcijskih poslova Diane Jakšić i načelnice Odjela upravnih poslova Mire Muslim.

Brojna pitanja, posebno o zakonskim odredbama koje uređuju rad stranaca, pokazala su iznimno zanimanje poslodavaca za primjenu Zakona o strancima.

U zaključku načelnica Jakšić je posebno naglasila da su službe upravnih poslova u Policijskoj upravi splitsko-dalmatinskoj otvorene za sve upite zainteresiranih na temu primjene spomenutog zakona.