Vinkovci: U prometu smrtno stradala 58-godišnjakinja pješakinja

Jučer, 25. veljače u 21.20 sati u Vinkovcima, u raskrižju državne ceste D 46 i Dubrovačke ulice dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba smrtno stradala.

 Foto: PU vukovarsko-srijemska

Jučer, 25. veljače u 21.20 sati u Vinkovcima, u raskrižju državne ceste D 46 i Dubrovačke ulice dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba smrtno stradala. 22-godišnja Ivankovčanka upravljala je osobnim automobilom marke „Opel Corsa“, vinkovačkih registarskih oznaka, državnom cestom D 46 iz smjera Vinkovaca u smjeru Ivankova. Dolaskom u neposrednu blizinu mjesta prometne nesreće, uslijed neprilagođene brzine uvjetima prometa i vidljivosti, kasno je uočila 58-godišnju pješakinju, koja je prelazila kolnik državne ceste D-46 sa lijeva na desno, uslijed čega je prednjom stranom svoga automobila udarila u pješakinju, koja je prevezena u Opću županijsku bolnicu u Vinkovcima u kojoj je od zadobivenih ozljeda preminula.

22-godišnja Ivankovčanka, kazneno je prijavljena Općinskom državnom odvjetništvu u Vinkovcima, radi počinjenog kaznenog djela izazivanja prometne nesreće.



Pisane vijesti