Prilikom prevrtanja radnog stroja preminuo djelatnik šljunčare

U subotu, 25. veljače oko 6.40 sati OKC PU varaždinske zaprimio je dojavu Centra 112 da je u mjestu Mali Bukovec došlo do prevrtanja radnog stroja. Očevidom je utvrđeno da je u petak, 24. veljače oko 19 sati u mjestu Mali Bukovec, na predjelu zvanom „Prudnice“, u prostoru privatne šljunčare vlasništvo 58-godišnjaka,

Foto: Ilustracija

U subotu, 25. veljače oko 6.40 sati OKC PU varaždinske zaprimio je dojavu Centra 112 da je u mjestu Mali Bukovec došlo do prevrtanja radnog stroja. Očevidom je utvrđeno da je u petak, 24. veljače oko 19 sati u mjestu Mali Bukovec, na predjelu zvanom „Prudnice“, u prostoru privatne šljunčare vlasništvo 58-godišnjaka, prilikom prevrtanja radnog stroja preminuo je 20-godišnji zaposlenik.

Navedeni je upravljao radnim strojem – bagerom po putu šljunčare koji dijeli sjeverni i južni iskop prilikom čega je došlo do prevrtanja radnog stroja u zapadni dio iskopa te potonuća kabine u kojoj se isti nalazio. Smrt je konstatirana po liječniku ekipe HMP DZ Ludbreg. Obdukcijom je utvrđeno da je uzrok smrti utapljanje, te su izuzeti uzorci krvi i urina radi vještačenja.



Pisane vijesti