Županja: U stanu pronađen 47-godišnjak u izgorjelom stanju

Noću 27. na 28. veljače od 18 do 12.55 sati, u Županji u ulici Josipa Juraja Strosmmayera, u stanu dogodio požar koji se sam i ugasio, a nakon čega je u stanu pronađen mrtav 47-godišnji Županjac.

 Foto: PU vukovarsko-srijemska

Jučer, 28. veljače u 12.55 sati, Operativno komunikacijski centar policije PU vukovarsko-srijemske zaprimio je dojavu da se u Županji, u ulici Josipa Juraja Strosmmayera, nalazi nepoznato mrtvo tijelo koje je izgorilo u većoj mjeri.  

Obavljenim očevidom, utvrđeno je da se noću 27. na 28. veljače od 18 do 12.55 sati, u Županji u ulici Josipa Juraja Strosmmayera, u stanu dogodio požar koji se sam i ugasio. Uzrok požara je plamen svijeće koji se proširio na tekstilna vlakna pokrivača (deke) koja se nalazila na stolici uz svijeću, odakle se proširio na ležaj na kojem je ležao 47-godišnji Županjac, koji je pronađen mrtav u stanu. 

Mrtvo tijelo, prevezeno je na odjel patologije Opće županijske bolnice u Vukovaru, nad kojim će dana 1. ožujka biti obavljena obdukcija u cilju utvrđivanja uzroka smrti, o kojim rezultatima ćete biti pravovremeno izvješteni. 

O svemu poduzetom izvješteno je Županijsko državno odvjetništvo u Vukovaru.



Pisane vijesti