Bivšem poslodavcu bacio bombu pod automobil

Policijski službenici PU sisačko-moslavačke proveli su kriminalističko istraživanje nad 47-godišnjim muškarcem sa sisačkog područja kojim su utvrdili da je u utorak, 6. ožujka oko 21.40 sati na parkiralištu kod stambene zgrade u Ulici Tina Ujevića u Sisku, pod automobil vlasništvo sisačkog poduzeća bacio ručnu bombu koja je eksplodirala. 

Policijski službenici PU sisačko-moslavačke proveli su kriminalističko istraživanje nad 47-godišnjim muškarcem sa sisačkog područja kojim su utvrdili da je u utorak, 6. ožujka oko 21.40 sati na parkiralištu kod stambene zgrade u Ulici Tina Ujevića u Sisku, pod automobil vlasništvo sisačkog poduzeća bacio ručnu bombu koja je eksplodirala.

Od eksplozije je uz rečeni automobil oštećeno još pet automobila stanara i to u vidu prsnuća vjetrobranskih stakala i pneumatika te oštećenja karoserije.

Tijekom kriminalističkih istraživanja je utvrđeno da je osumnjičeni 47-godišnjak u više navrata tijekom prosinca prošle te 6. ožujka ove godine prijetio svom bivšem 51-godišnjem poslodavcu, koji se koristi automobilom pod koji je bacio bombu, pa je od 51-godišnjaka zaprimljena kaznena prijava zbog prijetnje.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je kazneno prijavljen zbog dovođenja u opasnost života i imovine opće opasnom radnjom ili sredstvom i zbog nedozvoljenog posjedovanja oružja i eksplozivnih tvari te je predan pritvorskom nadzorniku PU sisačko-moslavačke.



Pisane vijesti