Zamjenik Tonković u nenajavljenom posjetu Kobrama

Zatečeno stanje ocijenio je besprijekornim, profesionalnim i za svaku pohvalu. Osobno im je dao svoju podršku na unaprjeđenju rada, te je iskazao brigu po pitanju njihove kaznenopravne zaštite kao policajaca. 

Foto: Ilustracija

Zamjenik ministra unutarnjih poslova Evelin Tonković pri povratku iz Krapinskih Toplica svratio je u iznenadni posjet Mobilnoj jedinici prometne policije, poznatim Kobrama na zagrebačkom Senjaku.

Zatečeno stanje ovog iznenadnog posjeta ocijenio je besprijekornim, profesionalnim i za svaku pohvalu. Osobno im je dao svoju podršku na unaprjeđenju rada, te je iskazao brigu po pitanju njihove kaznenopravne zaštite kao policajaca. Zamjenik Tonković je poziv policajca ocijenio kao vrlo težak humani poziv s obzirom na činjenicu da su u svakodnevnom radu izloženi velikom stresu i agresijama neodgovornih pojedinaca.  

Ugodno smo iznenađeni posjetom i više nego zadovoljni iskazanim povjerenjem i visokom ocjenom zamjenika ministra, g. Tonkovića. Posebno nas raduju riječi kojima iskazuje planove Ministarstva u pogledu vraćanja digniteta hrvatskog policajca. Na nama je da svakodnevnim radom opravdamo dobivenu visoku ocjenu kako kod zamjenika tako i kod naših građana – osvrnuo se na posjet zapovjednik Mobilne jedinice prometne policije Denis Herceg.    



Pisane vijesti