Zatečen s 105 tableta sa popisa opojnih droga

Jučer, 29. ožujka, na Međunarodnom cestovnom graničnom prijelazu Bajakovo, pri ulazu u Republiku Hrvatsku, djelatnici carine u suradnji s policijskim službenicima kontrolom osobnog automobila, marke „Hyundai“ srpskih registarskih oznaka, kod 35-godišnjeg srpskog državljanina, u osobnim stvarima pronašli su 105 tableta, koje se nalaze na popisu opojnih droga i psihotropnih tvari, a za koje vlasnik nije imao liječničku dokumentaciju.  

Jučer, 29. ožujka, na Međunarodnom cestovnom graničnom prijelazu Bajakovo, pri ulazu u Republiku Hrvatsku, djelatnici carine u suradnji s policijskim službenicima  kontrolom osobnog automobila, marke „Hyundai“  srpskih registarskih oznaka, kod 35-godišnjeg srpskog državljanina, u osobnim stvarima pronašli su 105 tableta, koje se nalaze na popisu opojnih droga i psihotropnih tvari, a za koje vlasnik nije imao liječničku dokumentaciju.  

35-godišnji srpski državljanin, uz optužni prijedlog doveden je u Prekršajni sud  u Vinkovcima radi počinjenog prekršaja iz Zakona o suzbijanju zlouporabe opojnih droga.



Pisane vijesti