Pronevjera i zlouporaba povjerenja

Policijski službenici Odjela gospodarskog kriminaliteta Policijske uprave primorsko-goranske proveli su kriminalističko istraživanje nad 44-godišnjakinjom sa šireg bakarskog područja poradi osnovane sumnje da je počinila kaznena djela pronevjere i zlouporabe povjerenja. 

Policijski službenici Odjela gospodarskog kriminaliteta Policijske uprave primorsko-goranske proveli su kriminalističko istraživanje nad 44-godišnjakinjom sa šireg bakarskog područja poradi osnovane sumnje da je počinila kaznena djela  pronevjere i zlouporabe povjerenja.

Utvrđeno je kako je kao vlasnica knjigovodstvenog obrta iz Rijeke u vremenskom razdoblju od kraja 2005. godine do sredine 2011. godine na štetu obrta iz Rijeke za kojeg je obavljala knjigovodstvene poslove pričinila štetu u iznosu od ukupno 122 917,92 kune, od kojeg iznosa je sebi pribavila protupravnu imovinsku korist u iznosu od 88 430,93 kune.

Po dovršetku kriminalističkog istraživanja 44-godišnjakinja je kazneno prijavljena Županijskom državnom odvjetništvu u Rijeci.



Pisane vijesti