Najava-Stručni skup-Baza podataka osuđenih počinitelja seksualnih delikata

U srijedu 04. travnja u vremenu od 09,00-16,00 sati u amfiteatru Ravnateljstva policije, Zagreb, Ilica 335 održat će se stručni skup pod nazivom „Baza podataka osuđenih počinitelja seksualnih delikata u Republici Francuskoj“, koji Ministarstvo unutarnjih poslova organizira zajedno s Francuskim veleposlanstvom u Zagrebu.

U srijedu 04. travnja u vremenu od 09,00-16,00 sati u amfiteatru Ravnateljstva policije, Zagreb, Ilica 335 održat će se stručni skup pod nazivom „Baza podataka osuđenih počinitelja seksualnih delikata“, koji Ministarstvo unutarnjih poslova organizira zajedno s Francuskim veleposlanstvom u Zagrebu.

Na stručnom skupu će francuski stručnjaci prezentirati registar počinitelja nasilnih seksualnih delikata u Republici Francuskoj, njihov zakonodavni okvir, kriterije i načine unosa, te funkcioniranje cjelokupnog sustava baze podataka.

Skupu će nazočiti zamjenik načelnika Uprave kriminalističke policije, g. Ivica Cetina, policijski časnik za vezu pri veleposlanstvu Francuske u Zagrebu, g. Philippe Quilici, savjetnica u Uredu pravobraniteljice za djecu, gđa Gordana Filipović, ravnateljica Poliklinike za zaštitu djece Grada Zagreba, prof. dr.sc. Gordana Buljan Flander, i drugi stručnjaci.

Izjave za medije predviđene su u terminu od 10.30-11.00 sati.

Pozivamo Vas da popratite ovaj stručni skup.



Pisane vijesti