Otkriveni provalnici u kuće

OSIJEK - PU osječko-baranjska je u suradnji s PU vukovarsko-srijemskom dovršila kriminalistička istraživanja kojima se osnovano sumnja da su petorica muškaraca počinila 17 teških krađa provaljivanjem u obiteljske kuće.

PU osječko-baranjska je u suradnji s PU vukovarsko-srijemskom dovršila kriminalistička istraživanja kojima se osnovano sumnja da su petorica muškaraca počinila 17 teških krađa provaljivanjem u obiteljske kuće.

Od 17 provala, 11 je izvršeno u Osijeku, četiri su izvršene u Čepinu, a dvije u Belišću. Osim otkrivenih kaznenih djela na području PU osječko-baranjske muškarci su izvršili još šest provala u kuće i na području PU vukovarsko srijemske. Muškarci su u dobi od 56, 30, 25 i dvojica od 24 godine te svi imaju prebivalište na području Baranje. Provaljivali su tijekom 2012. godine u različitim kombinacijama, a najčešće su krali zatečeni novac i nakit te su pri tome počinili štetu od više desetaka tisuća kuna. Protiv petorke slijede kaznene prijava nadležnom državnom odvjetništvu.