Nova sezona biciklističke ophodnje PU karlovačke

Foto: PU karlovačka

Obavještavamo vas da će biciklistička ophodnja PU karlovačke na sutrašnjoj prvosvibanjskog biciklijadi u Karlovcu započeti sa svojim radom te ćete ih u narednom razdoblju sve do jesenskih dana moći skoro svakodnevno viđati na užem području grada Karlovca.
Naime, njihov svakodnevni rad odvijat će se na užem dijelu grada Karlovca i očekujemo da će značajno pridonijeti rješavanju evidentnih problema nepropisnog parkiranja, kretanja vozila starom karlovačkom Zvijezdom, nepropisne vožnje mopedima Šetalištem dr. Franje Tuđmana i drugih prometnih prekršaja koje uoče.
Osim uočavanja prometnih prekršaja njihova značajna uloga je i da u svom svakodnevnom komuniciranju s građanima uočavaju sva devijantna ponašanja, preveniraju i sprječavaju kaznena djela, a ukoliko se ukaže potreba spremni su djelovati i represivno.
Nadamo se da ćemo se i ove sezone uspjeti još više približiti građanima, pomoći im u rješavanju njihovih problema, a ujedno promovirati korištenje bicikala u prometu te poticati mlade na njihovo korištenje.