Moj prijatelj policajac i ja u prometu

Akcija, pokrenuta u suradnji s Dječjim centrom Čakovec, bila je usmjerena na djecu predškolske dobi koja će se u rujnu ove godine po prvi put samostalno uključiti u promet, krenuvši u prvi razred osnovne škole. Posebnu pažnju u predavanjima policijski službenici su posvetili usvajanju pravila prometne kulture s osvrtom na pravilno i sigurno kretanje prometnicama.

Tijekom ožujka i travnja ove godine policijski službenici Policijske uprave međimurske u 47 dječjih vrtića na međimurskom području proveli su preventivnu akciju pod nazivom Moj prijatelj policajac i ja u prometu.

Akcija, pokrenuta u suradnji s Dječjim centrom Čakovec, bila je usmjerena na djecu predškolske dobi koja će se u rujnu ove godine po prvi put samostalno uključiti u promet, krenuvši u prvi razred osnovne škole.

Posebnu pažnju u predavanjima policijski službenici su posvetili usvajanju pravila prometne kulture s osvrtom na pravilno i sigurno kretanje prometnicama. Nakon zanimljivih predavanja budući prvašići su izradili likovne radove na temu Moj prijatelj policajac i ja u prometu koji će 29. svibnja biti izloženi u Policijskoj upravi međimurskoj, a autori najboljih likovnih radova od policije će dobiti nagrade.




Stranica