Privremena regulacija prometa zbog prvenstvene nogometne utakmice: NK Varaždin – NK Osijek

 

U Varaždinu 10. svibnja s početkom u 16.30 sati na Nogometnom stadionu „Varteks“ odigrat će se prvenstvena nogometna utakmica I. HNL između nogometnih klubova: „Varteks“ i „Osijek“. Moguće je stoga privremeno zatvaranje Zagrebačke ulice u zoni stadiona pa će se u tom slučaju promet odvijati obilazno i to slijedećim obilaznim pravcem: Biškupečka ulica – Gospodarska - Zagrebačka

Posjetitelji navedene utakmice upozoravaju se da je temeljem Zakona o sprječavanju nereda na športskim natjecanjima u športski objekt zabranjeno unošenje alkoholnih pića, opojnih droga, pirotehničkih sredstava, oružja i drugih sredstava pogodnih za nanošenje ozljeda ili za stvaranje nereda i nasilja, kao i unošenje predmeta pogodnih za bacanje u natjecateljski ili gledateljski prostor.

Također se upozoravaju posjetitelji da je sukladno Zakonu o izmjenama i dopunama Zakona o sprječavanju nereda na športskim natjecanjima (Narodne novine broj 43/09.) kažnjiv pokušaj ulaska, dolaska ili boravak na prostoru športskog objekta u alkoholiziranom stanju iznad 0,8 g/kg alkohola u krvi ili odbijanje podvrgavanju ispitivanja alkoholiziranosti mjernim uređajima.



Stranica