Dovršeno krim. istraživanje – zlouporaba opojnih droga

Policijski službenici policijske postajezagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 39-godišnjakom zbog osnova sumnje da je počinio kazneno djelo zlouporabe opojnih droga.

Policijski službenici policijske postaje zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 39-godišnjakom zbog osnova sumnje da je počinio kazneno djelo zlouporabe opojnih droga. On je zatečen i legitimiran u osobnom automobilu u Španskom 13. kolovoza te je policijskim službenicima predao 0,5 grama amfetamina iz okopojasne torbice, a potom iz pretinca vozila i 6,7 grama marihuane. Pronađene su i dvije pvc vrećice ispunjene s ukupno 10,4 grama amfetamina.

Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je tijekom 2012. nabavljao veće količine amfetamina kojeg je skrivao i prepakiravao za prodaju u unajmljenom stanu u Novom Zagrebu. Uz nalog suda pretražen je stan kojeg koristi te je pronađeno ukupno 603 grama amfetamina i vaga za precizno mjerenje. Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanje doveden je pritvorskom nadzorniku, a Županijskom državnom odvjetništvo podnesena je kaznena prijava. U uličnoj prodaji cijena zapljenjene droge bila bi oko 50 000 kuna.



Pisane vijesti