Zaplijenjeno više od 5 kilograma opojne droge

Uređajem endoskopom otkriven je jedan paket oblijepljen samo ljepljivom trakom, koji svojim oblikom podsjeća na paket opojne droge. Temeljem naloga Županijskog suda u Vukovaru policijski su službenici pretražili vozilo i u desnom pragu pronašli 5.136,85 grama heroina

Na Međunarodnom cestovnom graničnom prijelazu Bajakovo, na ulazu u Hrvatsku, službenici carine i policije PU vukovarsko-srijemske u četvrtak, 14. svibnja oko 3 sata, u osobnom automobilu marke VW Golf, čeških nacionalnih oznaka, pronašli su više od pet kilograma heroina. Pri pregledu automobila, kojim je upravljao češki državljanin (1986.) službenici su u desnom pragu vozila, kod zadnjeg desnog kotača uočili određene preinake.

Uređajem endoskopom otkrili su jedan paket oblijepljen samo ljepljivom trakom, koji svojim oblikom podsjeća na paket opojne droge. Temeljem naloga Županijskog suda u Vukovaru policijski su službenici pretražili vozilo i u desnom pragu pronašli 5.136,85 grama heroina, koji je bio upakiran u deset paketića.

Češki je državljanin uhićen i doveden u PU vukovarsko-srijemsku. Provedenom kriminalističkom obradom utvrđeno je postojanje osnovane sumnje u počinjenje kaznenog djela zlouporabe opojnih droga. Protiv češkog državljana slijedi kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.




Stranica