Razriješena serija krađa i teških krađa

Otuđili su novac, prehrambene proizvode, alkoholna pića, vatreno oružje, razne tehničke uređaje, alat i drugo. Ukupna materijalna šteta je veća od 57 tisuća kuna. Zbog osnovane sumnje da su počinili ukupno 11 kaznenih djela krađe i teške krađe 

Foto: Ilustracija

Policijski službenici Policijske uprave karlovačke su u suradnji s policijom Unsko-sanskog kantona Ministarstva unutrašnjih poslova Federacije Bosne i Hercegovine razriješili seriju teških krađa i krađa na području općine Cetingrad.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da su petorica državljana Bosne i Hercegovine, stara između 20 i 32 godine, u razdoblju od 16. travnja do 30 svibnja 2012. godine na području općine Cetingrad - u mjestima Cetingrad, Šiljkovača, Grabarska, Buhača i Pašin Potok provalili u više obiteljskih kuća, pomoćnih prostorija i trgovinu mješovite robe. Tom prilikom otuđili su novac, prehrambene proizvode, alkoholna pića, vatreno oružje, razne tehničke uređaje, alat i drugo. Ukupna materijalna šteta je veća od 57 tisuća kuna. Zbog osnovane sumnje da su počinili ukupno 11 kaznenih djela krađe i teške krađe, opisano u čl. 216. i 217. Kaznenog zakona, bit će kazneno prijavljeni nadležnom državnom odvjetništvu. 



Pisane vijesti