Interni oglas od 7. kolovoza 2012. godine - obavijest

Foto: ilustracija

Povjerenstvo za odabir kandidata za slobodna radna mjesta rukovodećih policijskih službenika u Ministarstvu unutarnjih poslova, Policijskoj upravi karlovačkoj, na radno mjesto načelnika/ce:  Policijske postaje Karlovac, Policijske postaje Duga Resa, Policijske postaje Ogulin, Policijske postaje Ozalj, Policijske postaje Slunj, Policijske postaje Vojnić, Postaje prometne policije Karlovac i  Postaje granične policije Maljevac,

izvješćuje da će se testiranje kandidata koji ispunjavaju formalne uvjete iz internog oglasa koji je objavljen na web stranici Ministarstva uprave i Ministarstva unutarnjih poslova 7. kolovoza ove godine, održati u utorak, 2. listopada s početkom u 9 sati na Veleučilištu u Karlovcu, I. Meštrovića 10, predavaonica broj 1 (razemlje desno).

Na testiranje se upućuju sljedeći kandidati:

  1. Blašković Damir,
  2. Brcković Damir,
  3. Gojak Dalibor,
  4. Grgurić Krunoslav,
  5. Herman Marinko,
  6. Kalić Ivan,
  7. Katić Nenad,
  8. Kranjčec Nenad,
  9. Kratofil Boris,
  10. Lenard Saša,
  11. Lipošćak Dražen,
  12. Magdić Željko,
  13. Makarić Jadranko,
  14. Pavličić Josip,
  15. Pavlić Željko,
  16. Pavlinić Jure,
  17. Protulipac Damir,
  18. Ribarić Josip,
  19. Škrtić Mario,
  20. Špehar Ivan,
  21. Turković Marijan,
  22. Turković Mijo,
  23. Žgela Josip i
  24. Živčić Dražen.

Testiranje se sastoji od provjere znanja bitnih za obavljanje poslova radnog mjesta, a provodi se putem odgovora kandidata na postavljena pitanja.

Kandidati koji su zadovoljili na provjeri znanja, odnosno ostvarili najmanje 5 bodova, pristupit će razgovoru (intervjuu) s Povjerenstvom.

Povjerenstvo će u razgovoru (intervjuu) s kandidatima utvrditi interese, profesionalne ciljeve, motivaciju, stečeno radno iskustvo u struci te rezultate ostvarene u njihovu dotadašnjem radu.

Smatrat će se da je kandidat zadovoljio na razgovoru (intervjuu) ako je dobio najmanje 5 bodova.

Razgovor (intervju) s kandidatima koji zadovolje na provjeri znanja obavljat će se u vremenu od 4. do 5. listopada prema rasporedu kako slijedi:

  • 4. listopada s početkom u 9 sati održat će se razgovor (intervju) s kandidatima za radna mjesta načelnika/ce: Policijske postaje Karlovac, Policijske postaje Duga Resa i Policijske postaje Ogulin,
  • 5. listopada s početkom u 9 sati održat će se razgovor (intervju) s kandidatima za radna mjesta načelnika/ce: Policijske postaje Ozalj, Policijske postaje Slunj, Policijske postaje Vojnić, Postaje prometne policije Karlovac i Postaje granične policije Maljevac.