Testiranje kandidata za načelnike policijskih postaja

Povjerenstvo za odabir kandidata za slobodna radna mjesta rukovodećih policijskih službenika u Ministarstvu unutarnjih poslova, Policijske uprave međimurske i to: načelnik/ca Policijske postaje Čakovec, načelnik/ca Policijske postaje Prelog, načelnik/ca Policijske postaje Mursko Središće, načelnik/ca Policijske postaje Štrigova, načelnik/ca Postaje prometne policije Čakovec,  

Foto: Ilustracija 

Povjerenstvo za odabir kandidata za slobodna radna mjesta rukovodećih policijskih službenika u Ministarstvu unutarnjih poslova, Policijske uprave međimurske i to: načelnik/ca Policijske postaje Čakovec, načelnik/ca Policijske postaje Prelog, načelnik/ca Policijske postaje Mursko Središće, načelnik/ca Policijske postaje Štrigova, načelnik/ca Postaje prometne policije Čakovec, izvješćuje da će se testiranje kandidata koji ispunjavaju formalne uvjete iz internog oglasa koji je objavljen na web stranici Ministarstva uprave i Ministarstva unutarnjih poslova 7. kolovoza ove godine, održati dana 2. listopada 2012. godine (utorak) s početkom u 9 sati u Policijskoj upravi međimurskoj u Čakovcu, Jakova Gotovca 7 (mala dvorana I. kat i velika dvorana II. kat).

Na testiranje se upućuju sljedeći kandidati:

  1. ĐURAŠIN GORAN
  2. FEKONJA KRUNOSLAV
  3. GAČAL RADOVAN
  4. HORVAT VJERAN
  5. HOŠNJAK ALENKA
  6. JURČEVIĆ KREŠIMIR
  7. KOLARIĆ ZDRAVKO
  8. LUKMAN VEDRAN
  9. MATULIC-HORVAT MARINA
  10. MARKULINČIĆ SINIŠA
  11. MLINARIĆ KRISTIAN
  12. NOVAK DAMIR
  13. POLANEC BRANKO
  14. POLANEC ZLATKO
  15. POŽGAJ LADISLAV
  16. RISEK NENAD
  17. SOKAČ IVAN
  18. SRPAK KRISTIJAN
  19. ŠAJNOVIĆ SINIŠA
  20. ŠPICAR SILVIJA
  21. VIŠNJIĆ KRISTIJAN
  22. VRBANEC MILJENKO
  23. ZADRAVEC MLADEN                

Testiranje se sastoji od provjere znanja bitnih za obavljanje poslova radnog mjesta, a provodi sa putem odgovora kandidata na postavljena pitanja.

Kandidati koji su zadovoljili na provjeri znanja, odnosno ostvarili najmanje 5 bodova, pristupit će razgovoru (intervjuu) s Povjerenstvom. S kandidatima koji su se prijavili za više radnih mjesta obavit će se jedan razgovor. Povjerenstvo će u razgovoru (intervjuu) s kandidatima utvrditi interese, profesionalne ciljeve, motivaciju, stečeno radno iskustvo u struci te rezultate ostvarene u njihovu dotadašnjem radu. Smatrat će se da je kandidat zadovoljio na razgovoru (intervjuu) ako je dobio najmanje 5 bodova.

Razgovor (intervju) s kandidatima obavljat će se u vremenu od 4. do 5. listopada 2012. godine prema rasporedu kako slijedi:

• 4. listopada 2012. godine s početkom u 9 sati održat će se razgovor (intervju) s kandidatima za radna mjesta načelnik/ca Policijske postaje Čakovec i načelnik/ca Policijske postaje Prelog.

 • 5. listopada 2012. godine s početkom u 9 sati održat će se razgovor (intervju) s kandidatima za radna mjesta načelnik/ca Policijske postaje Mursko Središće, načelnik/ca Policijske postaje Štrigova i načelnik/ca Postaje prometne policije Čakovec.