PU karlovačka obilježila Dan policije

Foto: PU karlovačka

Povodom obilježavanja Dana policije i blagdana Svetog Mihovila izaslanstvo PU karlovačke je danas paljenjem svijeća i polaganjem vijenca na mjesnom groblju Jamadol u Karlovcu odalo počast svim poginulim policijskim službenicima u Domovinskom ratu, a koncelebrirana sveta misa služena je u crkvi Presvetog Srca Isusovog u Karlovcu. 
U prostorijama Policijske uprave karlovačke održan je prigodni program tijekom kojeg je načelnik Policijske uprave karlovačke Tomislav Kotić uručio zahvalnice 20-ici policijskih službenica i službenika koji su pohvaljeni za izuzetno zalaganje i postignute rezultate u izvršavanju službenih zadaća.
Također, načelnik Kotić uručenjem zahvalnica zahvalio je i građanima koji su proteklu godinu dana nesebično pomagali Policijskoj upravi karlovačkoj u obavljanju zadaća i to: Gradu Slunju, Slavici Radman, Ivanu Sviličiću i Marinu Pintaru. Na svečanosti su uručena i sportska priznanja policijskim službenicima koji su sudjelovali na sportskim natjecanjima upriličenim povodom Dana policije. Za ugodniju atmosferu na svečanosti pobrinula se je klapa Furešti kojima se je Policijska uprava karlovačka također zahvalila dodjelom prigodne zahvalnice.
Tijekom cjelodnevnog obilježavanja djelatnicima Policijske uprave karlovačke pridružili su se predstavnici MORH-a, Županije Karlovačke, Grada Karlovca te udruge proizašle iz Domovinskog rata.