Virovitičkoj bolnici "110 knjiga" za 110 godina postojanja

Na prijedlog načelnika policijske uprave virovitičko – podravske gosp. Mirka Kostelac, Upravitelj Zaklade policijske solidarnosti, gosp. Dubravko Novak je danas 17. listopada, na dječjem odjelu virovitičke bolnice, povodom 110 obljetnice postojanja bolnice, darovao 110 knjiga i slikovnica, koje je u ime bolnice primila ravnateljica Ana Bajer – Feketić.  

Osnivanjem Zaklade policijske solidarnosti u Ministarstvu unutarnjih poslova,   policija je pokazala svoje veliko srce na samo djelovanjem u okviru svojeg ministarstva, već i djelovanjem u civilnom društvu.

Zaklada je knjigama i slikovnicama, te njihovim darivanjem onima kojima je to potrebno, bezbroj puta pokazala i dokazala svrhu svojeg postojanja, čime je dobila veliku potporu ne samo u policijskim krugovima, nego i među običnim građanima.

Predstavnike Zaklade policijske solidarnosti, zajedno sa predstavnicima Policijske uprave virovitičko – podravske, danas 17. listopada u 12.00 sati na parkiralištu bolnice, toplo i srdačno je dočekala ravnateljica Ana Bajer – Feketić, koja je na dječjem odjelu bolnice, priredila svečani doček sa svojim suradnicima.

Kako je radni dan na dječjem odjelu bolnice je na redovnim pregledima bilo i nekolicina roditelja sa malom djecom, koji su oduševljeni prisustvovali njima nesvakidašnjem događaju, tj. donaciji knjiga bolnici od strane policije.

Uvodne riječi pozdrava svima prisutnima uputila je kolegica iz Odnosa s javnošću MUP-a, Helena Biočić, nakon čega je Upravitelj Zaklade gosp. Dubravko Novak, ravnateljici bolnice čestitao na proslavi 110 obljetnice postojanja bolnice, te govorio o svrsi, namjeni i razlogu osnivanja i postojanja Zaklade policijske solidarnosti, kojoj je on na čelu.

Kako to i dolikuje na kraju je i ravnateljica bolnice Ana Bajer – Feketić, pozdravila sve prisutne, i iskazala veliku zahvalu Policijskoj upravi što je baš bolnicu odabrala za darivanje ovih knjiga i slikovnica, a posebno se zahvalila i Zakladi policijske solidarnosti, koja svojim humanitarnim djelovanjem pomaže ustanovama u kojima borave djeca, a kojima su ovakove donacije od posebne važnosti.

Na kraju svečanog uručenja knjiga bolnici, Upravitelj Zaklade gosp. Dubravko Novak je nazočnoj djeci, osobno poklonio nekoliko knjiga i slikovnica i zaželio im brzo ozdravljenje.