Đurđevac: Uhvaćen provalnik i kradljivac automobila

U nedjelju, 11. studenog, policijski službenici Policijske postaje Đurđevac dovršili su kriminalističko istraživanje nad hrvatskim državljaninom rođ. 1983 s područja Virovitičko – podravske županije, zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela krađe i teških krađa provaljivanjem.

Foto: Ilustracija 

U nedjelju, 11. studenog,  policijski službenici Policijske postaje Đurđevac dovršili su kriminalističko istraživanje nad hrvatskim državljaninom rođ. 1983  s područja Virovitičko – podravske županije, zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela krađe i teških krađa provaljivanjem.

Sumnja se da je osumnjičenik tijekom noći 10./11. listopada u Tratinskoj ulici u Đurđevcu iz dvorišta obiteljske kuće otuđio nezaključani osobni automobil Opel Corsa, koprivničkih reg. oznaka, oštetivši vlasnika za oko 12 000 kuna.

Također, tijekom 10./11. Iistopada, osumnjičenik je u Ulici Petra Preradovića u Đurđevcu provalio u osobni automobil Opel Corsa iz kojeg je otuđio 9,5 kuna. Tijekom iste noći u Grkinskoj ulici provalio je u trgovinu mješovitom robom odakle nije ništa otuđio jer je bio ometen uključenjem alarma.

Zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela Krađa i Teška krađa protiv osumnjičenika će biti podnijeta  kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Koprivnici.