Otkrivena dvojica muškaraca koji su krijumčarili osobe preko granice

Policijski službenici PU vukovarsko-srijemske dovršili su kriminalističko istraživanje nad dvojicom muškaraca koji su krijumčarili osobe preko granice.

Policijski službenici PU vukovarsko-srijemske, dovršili su kriminalističko istraživanje nad 35-godišnjim muškarcem iz Slavonskog Broda i 31-godišnjim Zagrepčaninom kojom prilikom je utvrđeno da su zbog sjecanja imovinske koristi, sudjelovali u izvršenju protuzakonitog prebacivanja osam državljana Eritreje preko državne granice RH u blizini mjesta Lipovac. 

35-godišnji muškarac iz Slavonskog Broda i 31-godišnji Zagrepčanin, noćas u 23.30 sati, uz kaznenu prijavu radi počinjenog kaznenog djela Protuzakonito prebacivanje osoba preko državne granice dovedeni su i predani pritvorskom nadzorniku Policijske uprave vukovarsko-srijemske.

Protiv osmorice državljana Eritreje, koji su nezakonito prešli državnu granicu Republike Hrvatske, doneseno je Rješenje o protjerivanju iz RH, određena zabrana ulaska i boravka u RH, te će biti pokrenut postupak readmisije u Republiku Srbiju.



Pisane vijesti