Testiranje kandidata prijavljenih na interni oglas od 4. prosinca

Komisija za provedbu internog oglasa za popunu slobodnih radnih mjesta rukovodećih policijskih službenika u Ministarstvu unutarnjih poslova izvješćuju da će se testiranje kandidata koji ispunjavaju formalne uvjete iz internog oglasa koji je objavljen na web stranicama Ministarstva uprave i Ministarstva unutarnjih poslova 4. prosinca 2012. godine održati 27. prosinca 2012. godine u Ministarstvu unutarnjih poslova, Ilica 335.

 

Komisija za provedbu internog oglasa za popunu slobodnih radnih mjesta rukovodećih policijskih službenika u Ministarstvu unutarnjih poslova izvješćuju da će se testiranje kandidata koji ispunjavaju formalne uvjete iz internog oglasa koji je objavljen na web stranicama Ministarstva uprave i Ministarstva unutarnjih poslova 4. prosinca 2012. godine održati 27. prosinca 2012. godine u Ministarstvu unutarnjih poslova, Ilica 335.

 Testiranje se sastoji od provjere znanja bitnih za obavljanje poslova radnog mjesta, a provodi sa putem odgovora kandidata na postavljena pitanja.

Cijelu obavijest pročitajte ovdje.



Pisane vijesti