Razbojnička krađa u Bjelovaru

29.siječnja oko 20,40 sati u Bjelovaru, na Trgu Hrvatskog sokola na ulici počinjeno je kazneno djelo razbojništva na štetu 50-godišnje Bjelovarčanke.

Foto: ilustracija

29. siječnja oko  20.40 sati u Bjelovaru, na Trgu Hrvatskog  sokola na  ulici  počinjeno je kazneno djelo razbojništva na štetu 50-godišnje Bjelovarčanke, na način da je tada nepoznati počinitelj  prišao ženi  iza  leđa te joj  pokušao istrgnuti torbicu sa  ramena. U prvom trenutku počinitelj nije uspio, budući da je žena pružala otpor držeći torbicu za remen,  te ju je isti potom otvorenim dlanom udario nakon čega je ona pustila torbicu, a počinitelj je zatim  pobjegao  sa mjesta  događaja.  

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđena je osnova sumnje da je počinitelj  gore  opisanog  kaznenog djela 28-godišnjak iz okolice Daruvara  koji se nalazio u bijegu.

13.veljače 2013. godine u 16,15 sati u mjestu Budimci od strane policijskih službenika Policijske postaje Našice, uhićen  je  navedeni 28-godišnjak te je danas 14. veljače priveden u Policijsku postaju Bjelovar gdje  je  dovršeno kriminalističko istraživanje  vezano  za gore opisano kazneno djelo, nakon čega je u 14,00 sati predan  pritvorskom nadzorniku PU  bjelovarsko-bilogorske.        



Pisane vijesti