Prvog dana registracije registrirano 96 bicikala

Foto: PU karlovačka

Jučer, 1. svibnja od 8 sati u Informativnom centru za prevenciju u Karlovcu, na Trgu Petra Zrinskog 3, građanima grada Karlovca bila su otvorena vrata za registraciju bicikala koja se provodi u sklopu projekta Siguran bicikl – miran san, te je tom prilikom registrirano ukupno 96 bicikala, a prvi registrirani bicikli bili su službeni bicikli Policijske uprave karlovačke.
Ovom prilikom zahvaljujemo se svim građankama i građanima grada Karlovca na velikom odazivu pri prvoj registraciji bicikala, ali i svima ostalima koji su nas došli podržati u provođenju ove aktivnosti.
Podršku u provođenju ovog projekta dalo nam je Vijeće za prevenciju Grada Karlovca, a svojim jučerašnjim dolaskom zamjenika župana Josipa Šafara, koji je i sam među prvima registrirao svoj bicikl, podržala nas je i Karlovačka županija.
Pozivamo i sve ostale građanke i građane grada Karlovca da registriraju svoje bicikle, a podsjećamo da to mogu učiniti dobrovoljno i besplatno u Informativnom centru za prevenciju svake srijede (od 15 do 18 sati) i subote (od 9 do 12 sati).