"Karavana za život – bikeri na cesti" – obavijest građanima

Foto: iz arhive PU karlovačke

Obzirom da će u subotu, 4. svibnja u Karlovcu na ŠRC Korana biti organiziran projekt Karavana za život – bikeri na cesti, a u kojoj će sudjelovati motociklisti iz moto klubova s područja cijele Hrvatske i drugih europskih zemalja, obavještavamo Vas da će policija poduzimati mjere i radnje iz svoje nadležnosti, a u cilju sigurnog i nesmetanog odvijanja prometa kao i cjelokupne manifestacije, održavanja povoljnog stanja javnog reda, ali i osobne sigurnosti svih sudionika i posjetitelja.
Kako se u poslijepodnevnim satima očekuje prolazak motociklista kroz grad Karlovac, zbog čega se očekuje otežano odvijanje prometa, molimo sve sudionike u prometu da budu strpljivi i da poštuju upute policijskih službenika koji će tom prilikom upravljati prometom.
Također, podsjećamo da sudionici karavane mogu biti samo vozači s važećom vozačkom dozvolom za kategoriju kojom upravljaju, obaveznom zaštitnom kacigom, a vozilo mora biti registrirano, tehnički ispravno i osigurano.
Na ŠRC Korana na kojem će biti smješten i štand policije sudionici i posjetitelji moći će isprobati svoje vozačke sposobnosti na simulatoru vožnje motocikla, te vidjeti demonstraciju sigurne i spretne vožnje koju će prezentirati policijski službenici.