Smrtno stradao biciklist

Jučer, 22. svibnja u 12.10 sati na raskrižju državnih cesta D-37 i D-224 u Novom Praćnu u Sisku dogodila se prometna nesreća u kojoj je smrtno stradao 64-godišnjimuškarac iz Mošćenice, grad Petrinja. Nesreća se dogodila kada je vozač teretnog vozila s pridodanom prikolicom, sisačkih registracijskih oznaka, dolaskom na raskrižje oduzeo prednost biciklu s pomoćnim motorom

Foto: Ilustracija

Jučer, 22. svibnja u 12.10 sati na raskrižju državnih cesta D-37 i D-224 u Novom Praćnu u Sisku dogodila se prometna nesreća u kojoj je smrtno stradao 64-godišnjimuškarac iz Mošćenice, grad Petrinja. Nesreća se dogodila kada je vozač teretnog vozila s pridodanom prikolicom, sisačkih registracijskih oznaka, dolaskom na raskrižje oduzeo prednost biciklu s pomoćnim motorom kojim je upravljao 64-godišnjak. Uslijed udara teretnog vozila u desnu stranu vozila muškarac je pao na tlo te je zbog zadobivenih ozljeda na putu do sisačke bolnice preminuo.

Očevidu je nazočila zamjenica Općinskog državnog odvjetnika Sisak po čijem nalogu će se danas nad mrtvim tijelom obaviti obdukcija.

Protiv vozača teretnog vozila je podnesena kaznena prijava zbog izazivanja prometne nesreće s poginulom osobom.



Pisane vijesti