Novska: U naletu teretnog automobila poginuo 15-godišnjak

Jučer, 26. svibnja oko 01.40 sati u prometnoj nesreći u Vukovarskoj ulici u Rajiću, grad Novska, smrtno je stradao 15–godišnji dječak. Naime, 29-godišnji vozač teretnog automobila je u alkoholiziranom stanju od 1,77 promila, prešao na prometni trak namijenjen za kretanje vozila iz suprotnog smjera pri

Jučer, 26. svibnja oko 01.40 sati u prometnoj nesreći u Vukovarskoj ulici u Rajiću, grad Novska, smrtno je stradao 15–godišnji dječak.

Naime, 29-godišnji vozač teretnog automobila je u alkoholiziranom stanju od 1,77 promila, prešao na prometni trak namijenjen za kretanje vozila iz suprotnog smjera pri čemu je prednjom lijevom bočnom stranom svog vozila udario 15-godišnjaka koji se pješice kretao uz lijevi rub kolnika.

Od siline udara pješak je preminuo na mjestu događaja, a vozač se udaljio s mjesta događaja te se vratio za 10-ak minuta.

Očevidom je rukovodio Županijski državni odvjetnik iz Siska.

Vozač teretnog automobila je uhićen te je uz kaznenu prijavu zbog izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu i nepružanja pomoći predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave sisačko-moslavačke.



Pisane vijesti