Obavijest kandidatima za popunu radnih mjesta policijskih službenika

Povjerenstvo za odabir kandidata za premještaj u Ministarstvu unutarnjih poslova, Policijskoj upravi sisačko-moslavačkoj, izvješćuje da će se testiranje kandidata prijavljenih za popunu slobodnog radnog mjesta u Interventnoj jedinici

Foto: Ilustracija

Povjerenstvo za odabir kandidata za premještaj u Ministarstvu unutarnjih poslova, Policijskoj upravi sisačko-moslavačkoj, izvješćuje da će se testiranje kandidata prijavljenih za popunu slobodnog radnog mjesta u Interventnoj jedinici policije i to:

- policijski službenik – vodič službenog psa

 održati dana 27. studenog 2013. godine s početkom u 08,00 sati uzgradi Interventne jedinice policije, Sisak, Strossmayerova bb.

Kandidati su dužni sa sobom ponijeti sportsku opremu.

Testiranje će se sastojati od provjere opće i specijalne tjelesne pripreme sukladno normama za prijem u Interventnu jedinicu policije.

Testiranje će provoditi osposobljeni službenici Interventne jedinice policije te će rezultate bodovati od 0 do 10. 

Kandidati koji zadovolje na naprijed navedenom testiranju pristupit će testiranju  posebnih sposobnosti vezanih za radno mjesto policijski službenik – vodič službenog psa, koje će se održati na  Policijskoj akademiji, Centru za obuku vodiča i dresuru službenih pasa, Zagreb, Avenija Gojka Šuška 1, dana 28. studenog 2013. godine s početkom u 10,00 sati.

Kandidati koji zadovolje na testiranjima pristupit će razgovoru (intervjuu) s Povjerenstvom, koji će se održati dana 29. studenog 2013. godine, a o točnom mjestu i vrjemenu obavljanja razgovora kandidati će biti obaviješteni putem telefona.

Razgovori (intervjui) s kandidatima koji ispunjavaju formalne uvjete, a podnijeli su zamolbe za popunu slobodnih radnih mjesta za koja nije potrebno provesti testiranje, održavati će se 25. i 26. studenog 2013. godine u Policijskoj upravi sisačko-moslavačkoj, Sisak, Rimska 19, soba 24, a o točnom terminu razgovora kandidati će biti obaviješteni putem telefona.

Povjerenstvo će u razgovoru (intervjuu) s kandidatima utvrditi dosadašnje radno iskustvo, motivaciju i usmjerenost na postignuće, socijalne vještine i interpersonalne odnose, komunikacijske vještine i osobnu prezentaciju te obrazovanje.

Smatrat će se da je kandidat zadovoljio na razgovoru (intervjuu) ako je dobio najmanje 5 bodova.