Djelatnicima PU karlovačke podijeljena odlikovanja Spomenica domovinske zahvalnosti

Foto: PU karlovačka

Danas, 3. prosinca u prostorijama Policijske uprave karlovačke petorici djelatnika svečano su uručena odlikovanja Predsjednika Republike Hrvatske. 
Za časnu i uzornu službu Predsjednik Republike Hrvatske prof. dr. sc. Ivo Josipović Spomenicom domovinske zahvalnosti odlikovao je Romana Benkovića, Daniela Bjelivuka, Marka Kesića, Damira Ljubenka i Alena Polovića. Odlikovanja je uručio načelnik policijske uprave Tomislav Kotić, koji im je u ime Ministarstva unutarnjih poslova i u ime potpredsjednika Vlade Republike Hrvatske i ministra Ranka Ostojića, kao i u svoje osobno ime čestitao na priznanjima za njihov rad. Tom prilikom načelnik Kotić istaknuo je da ovo odlikovanje predstavlja nagradu za dugogodišnji rad, zasluge u radu a ujedno u budućnosti, kako ovim odlikovanim, tako i svim ostalim djelatnicima Policijske uprave karlovačke, i poticaj za još kvalitetnije obavljanje poslova iz nadležnosti unutarnjih poslova. 
U ime odlikovanih prisutnima se obratio Marko Kesić koji je istaknuo kako je njemu osobno i njegovim odlikovanim kolegama iznimna čast i velika nagrada primiti ovakvo priznanje za uloženi trud, rad i profesionalnost tijekom rada u Ministarstvu unutarnjih poslova, te da vjeruje da će ovakvo odlikovanje ujedno biti i poticaj mlađim kolegama da svoj posao u ovom ministarstvu obavljaju časno i profesionalno.