Malonogometni turnir za borbu protiv ovisnosti

Turnir je organiziran u sklopu kampanje ''Bježi Via'', kao zajednička aktivnost Istarske županije, Grada Pule, Vijeća za komunalnu prevenciju Grada Pule i PU istarske, u cilju promicanja važnosti sporta i zdravih stilova života.

Foto: PU istarska

U nastavku aktivnosti kojima Policijska uprava istarska obilježava Mjesec borbe protiv ovisnosti, u srijedu, 4. prosinca je u dvorani Mate Parlov u Puli, održan malonogometni turnir, na kojem su sudjelovali i predstavnici policije.

Turnir je organiziran u sklopu kampanje ''Bježi Via'', kao zajednička aktivnost Istarske županije, Grada Pule, Vijeća za komunalnu prevenciju Grada Pule i PU istarske, u cilju promicanja važnosti sporta i zdravih stilova života. Svoje vještine u malom nogometu okušale su ekipe PU istarske, Grada Pule i medija, a najboljima je proglašena momčad Grada Pule, koja je svladala policijske službenike rezultatom 2:0 te novinare 5:1.

Natjecateljima je prigodne nagrade uručila zamjenica pulskog gradonačelnika Elena Puh Belci, koja je istaknula kako Grad podržava sve oblike preventivnog djelovanja, pogotovo one koji su usmjereni prema zaštiti mladih. Prisutnima se obratio i zamjenik načelnika PU istarske Mladen Grozdanić, koji je naglasio kako je ovo samo jedna od aktivnosti koje policija provodi tijekom trajanja Mjeseca borbe protiv ovisnosti. Naime, osim što provodi represivne aktivnosti kojima je cilj smanjiti zlouporabu opojnih droga, vožnju pod utjecajem alkohola i ostala protupravna ponašanja koja se mogu dovesti u vezu s raznim oblicima ovisnosti, policijski službenici provode i brojne preventivne aktivnosti.



Pisane vijesti