Zaklada policijske solidarnosti poklonila knjige

Foto: PU karlovačka

Predstavnici Policijske uprave karlovačke jučer su 11. prosinca u sklopu akcije Knjigama do osmjeha u ime Zaklade policijske solidarnosti, a ujedno i povodom nadolazećih božićnih i novogodišnjih blagdana, Dječjem domu Vladimir Nazor u Karlovcu, pedijatrijskim odjelima u Općim bolnicama u Karlovcu i Ogulinu, te Osnovnoj školi Josipdol darovali knjige i slikovnice za djecu predškolskog i školskog uzrasta. 
Ovom humanitarnom gestom korisnicima spomenutih ustanova, odnosno djeci, nastojalo se uljepšati nadolazeće blagdane te uljepšati boravak u tim ustanovama. Ukupno je danas podijeljeno 112 knjiga i slikovnica, a ovakvu akciju Zaklada policijske solidarnosti provodi od 2011. godine, na način da poklanja knjige i slikovnice vrtićima, školama, dječjim odjelima bolnica, sigurnim kućama i drugim ustanovama koje skrbe o djeci. 
U ime Zaklade zamjenik načelnika Ivica Porubić knjige je uručio ravnateljici Dječjeg doma Vladimir Nazor Maji Vučinić-Knežević, a voditelj Službe za granicu Zdenko Vaško doktorici Mariji Spaić u Općoj bolnici Karlovac, doktorici Ivani Kolić u Općoj bolnici Ogulin, te ravnateljici Osnovne škole Josipdol Zorici Jurašić.