Svečana podjela priznanja najistaknutijim službenicima

U Ministarstvu unutarnjih poslova, u četvrtak 12. prosinca, održana je svečana podjela priznanja najistaknutijim državnim službenicima Uprave za upravne i inspekcijske poslove. 

Foto: MUP

U Ministarstvu unutarnjih poslova, u četvrtak 12. prosinca, održana je svečana podjela priznanja najistaknutijim državnim službenicima Uprave za upravne i inspekcijske poslove.

Priznanja u obliku Plaketa i Tombaka dodijelili su im zamjenik ministra unutarnjih poslova Evelin Tonković, pomoćnica ministra Ines Krajčak, pomoćnik ministra Nebojša Kirigin i načelnica Sektora za upravne poslove, strance i državljanstvo Gordana Valenta.

Zamjenik ministra Evelin Tonković, osobno i u ime ministra, zahvalio je svima na uloženom trudu.

- Protekla godina je bila godina brojnih izazova. Upravo ovaj simbolički čin danas potvrđuje da ste savjesno, odgovorno  i profesionalno obavljali sve one zadaće koje su bile stavljene pred vas da bi Hrvatska 1. srpnja ušla u Europsku uniju – rekao je zamjenik Tonković.  Također je zaželio svima daljnji uspjeh u radu.

Pomoćnica ministra Ines Krajčak priključila se čestitkama i zahvalama službenicima na njihovom doprinosu.

Priznanja za doprinos pravilnom i efikasnom funkcioniranju te unapređenju rada MUP-a, uručena su državnim službenicima Uprave za upravne i inspekcijske poslove Krešimiru Peroviću i Miroslavu Maretiću, Mandi Mendeš iz PU vukovarsko- srijemske, Ivani Nekić iz PU zadarske, Siniši Bačiću iz PU dubrovačko-neretvanske te državnim službenicima PU zagrebačke Branki Šepac Blažanović, Jasminki Purić, Dubravki Koronsovac, Lidiji Malarić i Krešimiru Šinatoru.

Pomoćnik ministra Nebojša Kirigin posebno priznanje za informatiku i komunikacije dodijelio je Mladenu Nežmahenu i Marinu Ištvanoviću



Pisane vijesti