Osumnjičeni za dva razbojništva

Policijski službenici IV. Policijske postaje Zagreb dovršili su kriminalističko istraživanje nad 54-godišnjakom i 43-godišnjakom zbog osnova sumnje da su počinili dva kaznena djela razbojništva na štetu 48-godišnjakinje i 46-godišnjakinje.

Foto: Ilustracija

Policijski službenici IV. Policijske postaje Zagreb dovršili su kriminalističko istraživanje nad 54-godišnjakom i 43-godišnjakom zbog osnova sumnje da su počinili dva  kaznena djela razbojništva na štetu 48-godišnjakinje i 46-godišnjakinje.   

Sumnjiče se da su 18. lipnja ove godine oko 4 sata na Slavonskoj aveniji, na benzinskoj postaji, namamili 48-godišnjakinju na sudjelovanje u hazardnoj igri tzv. šibicarenje, da bi joj potom iz ruke istrgnuli novac.

Također se sumnjiče da su 21. lipnja, na Slavonskoj aveniji, na benzinskoj postaji, prišli 46-godišnjakinji te ju zatražili da im usitni novac, da bi joj potom uz prijetnju iz ruke istrgnuli novac.       

Nastala materijalna šteta iznosi oko 37 700 kuna.

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni su predani pritvorskom nadzorniku, a protiv njih je podnijeto Posebno izvješće mjerodavnom državnom odvjetništvu u Zagrebu.  



Pisane vijesti