NAJAVA: Operativna akcija „MIR I DOBRO“

Tematska konferencija za medije „Mir i dobro“ održat će se u utorak, 17. prosinca u 10 sati, u konferencijskoj sali Policijska uprave sisačko-moslavačke u Rimskoj ulici u Sisku. Policijska uprava sisačko-moslavačka i ove godine provodi akciju „Mir i dobro“, i to od 16. prosinca 2013. do 8. siječnja 2014., s ciljem sprječavanja zlouporabe oružja, eksplozivnih tvari te ostalih ubojitih sredstva. 
 

Foto: Ilustracija

Tematska konferencija za medije „Mir i dobro“ održat će se u utorak, 17. prosinca u 10 sati,  u konferencijskoj sali Policijska uprave sisačko-moslavačke u Rimskoj ulici u Sisku.

Policijska uprava sisačko-moslavačka i ove godine provodi akciju „Mir i dobro“, i to od 16. prosinca 2013. do 8. siječnja 2014., s ciljem sprječavanja zlouporabe oružja, eksplozivnih tvari te ostalih ubojitih sredstva. 

„Mir i dobro“ naziv je preventivne akcije koju MUP RH tradicionalno organizira od 1993. godine kako bi božićni i novogodišnji blagdani protekli u miru te kako bi se povećala opća sigurnost građana i postigla zadovoljavajuća razina javnog reda i mira.

Na tiskovnoj konferenciji medijima će se obratiti MarijanKardaš, voditelj Odjela za javni red i mir Policijske uprave sisačko-moslavačke, i Predrag Fitnić, načelnik Policijske postaje Sisak.

Pozivamo vas da medijski popratite ovu konferenciju te tako pomognete u nastojanju da blagdani proteknu bez stradavanja!