Policijski službenici PP Korenica organizirali darivanje građana

Policijski službenici Policijske postaje Korenica i u ovoj godini nastavili su s humanitarnim aktivnostima. Ponovno su se udružili te pružili pomoć onima kojima je najpotrebnija. 

Foto: PU ličko-senjska 

Da „Policija u zajednici“ nije samo policijski projekt nego projekt čitave lokalne zajednice, ponovno su pokazali policijski službenici Policijske uprave ličko-senjske.

Policijski službenici Policijske postaje Korenica i u ovoj godini nastavili su s humanitarnim aktivnostima. Ponovno su se udružili te pružili pomoć onima kojima je najpotrebnija.

Uz pomoć sponzora, obrta s područja Udbine i pravne osobe s područja Korenice, te uz pomoć Općina Plitvička Jezera i Udbina, prikupili su prehrambene artikle koje su namijenili za nekoliko osoba slabog imovinskog stanja.

Načelnik PP Korenica Viktor Biondić sa suradnicima, te načelnik Općine Plitvička Jezera Boris Luketić i zamjenik načelnika Općine Udbina Milan Uzelac uručili su darove dvjema mještankama Korenice i jednoj obitelji na Udbini. 

Ovim humanitarnim djelovanjem policijski službenici i lokalna zajednica pokazali su da su na usluzi svojim građanima te da prepoznaju njihove probleme i uključuju se u rješavanje istih, s ciljem da im pokušaju olakšati tešku svakodnevicu i da nadolazeće blagdane proslave ljepše i dostojanstvenije.



Pisane vijesti