Humanitarna akcija u Policijskoj postaji Štrigova

Povodom božićnih i novogodišnjih blagdana u Policijskoj postaji Štrigova organizirana je humanitarna akcija sakupljanja novčanih priloga za one kojima je to najpotrebnije. 

Foto: PU međimurska

Povodom božićnih i novogodišnjih blagdana, u Policijskoj postaji Štrigova  organizirana je humanitarna akcija sakupljanja novčanih priloga za one kojima je to najpotrebnije.

Ove godine sakupljeno je 2.000 kuna, od kojih je, na preporuku Općine Štrigova,  s po 1.000 kuna darivano dvoje djece s područja te općine. Novac im je  u srijedu, 18. prosinca, u prostorijama PP Štrigova uručio načelnik PP Nenad Risek, zajedno s kontakt policajkom Marijom Nemec i načelnikom Općine Štrigova Stanislavom Rebernikom.

Načelnik općine, zadivljen humanom gestom, a osobito time što zaposlenici Policijske postaje Štrigova svoju humanost na ovakav način iskazuju već petu godinu zaredom, zahvalio je na donaciji i pokazanoj brizi za građane ovoga kraja.  

Ovo je samo jedan od mnogih primjera kada policijski službenici i izvan svog posla iskazuju dodatnu socijalnu osjetljivost i solidarnost sa svojim građanima. Dječji osmijeh i zahvalnost pokazali su da je akcija ispunila svoju svrhu i ovoj djeci bar malo uljepšala božićne i novogodišnje blagdane.



Pisane vijesti