Nedozvoljena trgovina duhanom

Provedenim kriminalističkim istraživanjem i pregledom automobila, policijski službenici PU virovitičko-podravske su utvrdili osnove sumnje da 42–godišnjak u prtljažnom prostoru osobnog automobila, prevozi 11 žutih PVC vrećica u kojima su nalazilo više od 140 kilograma rezanog duhana. 

Foto: Ilustracija

Policijski službenici PU virovitičko-podravske su u petak, 20. prosinca, u Ulici Lj. Gaja u Pitomači,  zatekli 42–godišnjaka, kako osobnim automobilom virovitičkih registarskih oznaka prevozi duhan. Provedenim kriminalističkim istraživanjem i pregledom automobila, policijski službenici su utvrdili osnove sumnje da 42–godišnjak u prtljažnom prostoru osobnog automobila, prevozi 11 žutih PVC vrećica u kojima su nalazilo više od 140 kilograma rezanog duhana.

Pronađene vrećice nisu bile označene nadzornim markicama Ministarstva financija, te su oduzete od 42-godišnjaka. Protiv počinitelja slijedi podnošenje kaznene prijave, zbog počinjenog kaznenog djela nedozvoljene trgovine, kao i obavijest Carinskom uredu u Virovitici.



Pisane vijesti