POZIV NA RAZGOVOR (INTERVJU) KANDIDATA ZA POPUNU SLOBODNIH RADNIH MJESTA POLICIJSKIH SLUŽBENIKA

Povjerenstvo za odabir kandidata za premještaj u Ministarstvu unutarnjih poslova, Policijskoj upravi sisačko-moslavačkoj, izvješćuje da će se razgovori (intervjui) s kandidatima koji su podnijeli zamolbe i ispunjavaju formalne uvjete za popunu slobodnih radnih mjesta policijskih službenika, koja su objavljena

Foto: Ilustracija

Povjerenstvo za odabir kandidata za premještaj u Ministarstvu unutarnjih poslova, Policijskoj upravi sisačko-moslavačkoj, izvješćuje da će se razgovori (intervjui) s kandidatima koji su podnijeli zamolbe i ispunjavaju formalne uvjete za popunu slobodnih radnih mjesta policijskih službenika, koja su objavljena na portalu Ministarstva unutarnjih poslova dana 26. veljače 2014. godine,održavati 19. i 20. svibnja  2014. godine u Policijskoj upravi sisačko-moslavačkoj, Sisak, Rimska 19, soba 24, a o točnom terminu razgovora kandidati će biti obaviješteni putem telefona.

Povjerenstvo će u razgovoru (intervjuu) s kandidatima utvrditi dosadašnje radno iskustvo, motivaciju i usmjerenost na postignuće, socijalne vještine i interpersonalne odnose, komunikacijske vještine i osobnu prezentaciju te obrazovanje.

Smatrat će se da je kandidat zadovoljio na razgovoru (intervjuu) ako je dobio najmanje 5 bodova.