U Sloveniji održan susret četiri policijske uprave - PU međimurska najbolja

Foto: PU međimurska

Ovog petka, 6. lipnja, u Slovenskoj Bistrici održan je 21. tradicionalni sportski susret četiri policijske uprave – PU međimurske i PU varaždinske sa hrvatske strane i PU Maribor i PU Murska Sobota sa slovenske strane. Domaćin ovog susreta svake se godine mijenja, a ove godine to je bila PU Maribor.

Sportska nadmetanja održana su u 5 kategorija, nogometu, odbojci za žene, streljaštvu za žene i muškarce, te borilačkim vještinama i u njima je sudjelovalo više od 150 natjecatelja. Najuspješnijima su se ove godine pokazali predstavnici Policijske uprave međimurske koji su osvojili prva mjesta u nogometu i borilačkim vještinama, drugo i teće u streljaštvu te treće u odbojci, što im je donijelo i pobjedu u ukupnom poretku.

Osim sportskih nadmetanja, ovi tradicionalni susreti uvijek su prilika i za druženje kolega koji svakodnevno surađuju u obavljanju policijskih poslova, te razmjenu iskustava i analizu međusobne suradnje, osobito na zaštiti zajedničke državne granice koja je ujedno i granica schengenskog područja.

Domaćin slijedećeg susreta za godinu dana je Policijska uprava međimurska.